Hjertedamens blog

Del gerne opslaget

meditation-techniquesDet er onsdag den 21. august – og jeg er glad!!

I dag flyver min nye blog fra reden – og bliver synlig ude i verden. Det er stort.

Der er rigtig mange blogs der handler om MAD (og jeg elsker mad). Googler man, så dukker der ca. 2.490.000 resultater op. Det er mange.

Der er blogs om stenalderkost, veganer og vegetarisk kost, 5:2 faste, kost og motion, low carb – high protein o.s.v., o.s.v..

Denne blog handler også om mad – følelsesmæssig mad. Det der interesserer mig allermest i hele verden. Omdrejningspunktet bliver artikler og indlæg om hvordan vi bliver mere hele mennesker, gladere og mere taknemmelig mennesker, balancerede mennesker, mennesker med indre lederskab – der lever et liv i fred med os selv og hinanden. Og så kommer det til at handle rigtig meget om HeartMath, meditation og mindfulness.

Du finder den nye blog her!

Så velkommen, fra hjertet – velkommen!!

Belinda/Hjertedamen

Picture of Belinda

Belinda

dette er bio

Har du noget på hjertet?

Seneste Youtube video

Følg HeartTeam på facebook

Seneste blogindlæg

Om mig

Jeg har arbejdet indenfor feltet angst, stress, depression og andre psykiske belastninger de sidste 13 år og har mere end 8.000 klientsessioner bag mig. Jeg er optaget af at hjælpe mennesker til forandring, på en fuldstændig enkel og jordnær måde. Terapi behøver ikke at være en tung og trist sag og jeg er kendt for at skabe håb hos mine klienter, med lethed og ikke mindst humor i behandlingen. Læs mere >>

Skriv op til mit nyhedsbrev

Så går du ikke glip af næste blogindlæg