Det siger kunderne om gruppeterapi for kvinder

“Kære Belinda
 
Jeg synes jeg skylder dig et par ord som opfølgning på dit fantastiske forløb.
 
Jeg er simpelthen så taknemmelig for at have været med og den enorme gave jeg føler du har givet mig!
Jeg synes dit forløb er noget helt specielt og jeg vil så gerne kunne give dig nogle ord med på vejen.
 
Jeg synes, at det der har været så særligt ved dit forløb er, at det er så enormt konkret og let tilgængeligt. Jeg har haft en følelse af at gå hjem med en bestemt sætning eller metafor hver eneste gang og det rykker bare for vildt!
Og så er der altså noget med dig – din kloge kvinde – det er for fedt! Det er forfærdeligt at sige det, men jeg synes faktisk der kan være langt mellem folk der er så kompetente som dig i selvudviklingsbranchen (eller hvad vi skal kalde det).
 
Jeg har fortalt vidt og bredt om dig de sidste par uger og i efter-reflektion er det dukket op for mig, at der også er noget meget kønsneutralt i den måde du formidler på. Nu var vi jo kun kvinder på holdet, men det er ellers virkelig et format der appelerer til mænd også, og dem er der ikke for mange af! .. Ja, jeg kunne blive ved.. men for nu vil jeg bare sige tak – tusind tak!
I dyb taknemmelighed”.
 
Julie, 34 år (overtænkning og ang

“Jeg har fået så meget mere ro i hovedet og egentlig har jeg bare vildt meget lyst til at lære mere. Det har været så motiverende at lære om De Tre Principper – og min stress er stort set forsvundet på de her 6 uger. Det kan jeg næsten ikke forstå. Det har jo plaget mig i mange, mange år”.

Dorthe, 56 år (stress og social angst)

“Jeg er SÅ taknemlig for, at være med i gruppen. Det var det helt rigtige tidspunkt. Det giver SÅ meget mening for mig med De Tre Principper. Det hjælper mig til en helt ukendt ro indvendig. For kun 2 1/2 uge siden var jeg så depressiv, at jeg var ved at give op på det hele og knapt kunne finde energi til den daglige husholdning. Nu kan jeg se en vej frem, og jeg kan mærke tydelig fremgang på søvn, humør, energi mm. Og kan nøjes med at hvile i stedet for at sove i løbet af dagen. De sidste par uger, er det også gået op for mig hvorfor jeg blev så dårlig af forløbet på xxx. For vi blev sat til at gøre alt det, der fodrer de dårlige tanker. Det virker helt surrealistisk med så hurtig fremgang, så selv om der skulle komme tilbagefald så er jeg sikker på, at det er den rette terapeutiske vej at gå. Og så er du virkelig tjekket og dygtig og kan give sparring på de spørgsmål jeg stiller. Skulderklap til dig 😉 Vi ses på tirsdag. Glæder mig allerede.

Mona, 44 år (depression og angst igennem hele sit voksenliv)

“Jeg har fået styr på mine bekymringer – og ikke omvendt. Der kommer jo stadig ikke konstruktive tanker, men nu ved jeg, at jeg selv bestemmer hvor meget de skal fylde i mig. Det er som om jeg har fået ”fri” inde i hovedet. Før var jeg konstant på overarbejde”.


Lisa, 37 år, (konstante bekymringstanker)

“Et helt nyt mindset, som jeg tror 100 % på, det er hvad jeg tager med mig hjem. Min mand kan slet ikke få armene ned. Jeg har fået en viden, som jeg ved at jeg vil tage med mig i resten af mit liv. De to timer hver gang føles som 30 minutter. Tiden flyver afsted, fordi det er rigtig spændende. Det her forløb ville være perfekt for rigtig mange adoptivfamilier, fordi de har så mange bekymringer. Lige som jeg selv havde, inden jeg startede”.


Maya, 42 år (panikangst)

“Jeg er blevet meget mere glad, energisk og ikke mindst taknemmelig. Det var ikke lige det jeg havde troet jeg ville få ud af det. Og så er det bare så betryggende og rart at vide, at jeg ikke mere er underlagt de åndsvage tanker der dukker op i hovedet. At jeg har et valg – og er toptrænet i at gøre noget andet end jeg plejer. Jeg har været den yngste (16 år) på holdet og det var ikke så fedt da jeg opdagede det. Men det har overhovedet ikke været noget problem. Det har været den fedeste gruppe”.


Therese, 16 år, (præstations- og eksamensangst)

“Kære Belinda
Jeg har lyst til at fortælle dig, at de indsigter, jeg fik med mig i gruppeforløbet, virker sindssygt godt. Det er helt surrealistisk, hvor meget jeg har udviklet mig det sidste halve år. Jeg kaster mig ud i ting, jeg ikke har kunnet længe og ting, som jeg aldrig har gjort før; især på det relationelle plan. Og selv om jeg fortsat er sygemeldt, så føler jeg mig langt bedre rustet til livets udfordringer, end jeg jeg nogensinde har gjort før. Jeg vælter heller ikke så nemt, når jeg oplever svigt eller modgang. Det er SÅ fedt og befriende at opleve, og det giver jo fornyet energi til at udfolde livet. De Tre Principperbreder sig lige så stille som ringe i vandet til venner og bekendte, fordi jeg fortæller meget om det, og de kan se, at det virker, og at det i bund og grund er såre simpelt, når man lige fanger pointen. Så det er ikke småting der er kommet ud af, at du gav mig muligheden for at være med i gruppen. Tak for det og tak for dig!! :-)”

Minna, 40 år, (depression og angst)

“Meget inspirerende, tydelig og ikke mindst humoristisk undervisning med virkelig mange aha oplevelser. Der har været stor tryghed i gruppen og nogle meget fine rammer. Det allerbedste har dog været den enkelhed der er i Principperne – og at det virkelig virker når jeg bruger det jeg har lært i hverdagen. Tak”.

Pernille, 39 år (sygdomsangst)

“Det bedste ved det har været, at man ikke skal rode og grave i alt muligt gammelt. Det har jeg lissom’ prøvet – og det får jeg det bestemt ikke bedre af. Nu ved jeg hvad jeg i hvert fald ikke skal gøre, for at få det bedre og det har været stort at opdage, hvor enkelt det egentlig er. Det har også betydet meget for mig, at møde andre der har det som mig. Jeg er ikke alene”.


Marie, 19 år (generaliseret angst og let depression)

“Jeg er blevet så meget bedre til ikke hele tiden at mærke efter og skanne min krop. Bedre til at “hoppe af” og bare lade det være, når de dumme tanker og fysiske fornemmelser melder sig. Det der har hjulpet mig mest er helt klart , at jeg har lært at få fokus væk fra mig selv og fokusere på alt det andet, der også sker i min verden. Og så har vi grinet rigtig meget. Det havde jeg nok ikke regnet med”.

Linda, 48 år (stress og sygdomsangst

“Jeg elsker alle historierne og det konkrete billedsprog du bruger. Jeg er faktisk næsten helt holdt op med at kæmpe imod mig selv for at holde tankerne væk. Det er en kæmpe lettelse ikke at skulle slås hele tiden, men at opdage, at jeg bliver bedre og bedre for hver dag, til bare at lade tingene være. Jeg har allerede anbefalet kurset til alle jeg møder, for de fleste mennesker tænker alt for meget”.

Oline, 28 år (præstations- og sygdomsangst)

“Du er så dejlig, hyggelig, kompetent og inspirerende. Der har været så meget humor og en afslappet stemning, selv om vi alle sammen havde det virkelig svært da vi startede. Kombinationen af eksempler og alle metaforerne har virket virkelig godt på mig. Det er også dejligt at mærke, at man ikke er den eneste i verden der kæmper med angst. Jeg har fået så meget mere mod og energi på livet”.

Anne Grethe, 52 år (panikangst og massive bekymringstanker)