3P Universet - Online forløb

3P Universet - Online Portal

ONLINE FORLØB: 

“De Tre Principper – for dig, der gerne vil vide mere”

Psykolog Anne Stærk Dickenson og jeg har lavet et online forløb, hvor du har mulighed for at dykke lidt længere ned i De Tre Principper. Det gælder uanset om du er helt ny i forståelsen, eller har brug for at dele De Tre Principper med andre. 

​Du får adgang til vores online platform, hvor der ligger mere end 20 videoer om De Tre Principper. Materiale er nyt og findes kun på denne platform.

​Forløbet er lagt an på, at du du kan se videoerne i dit eget tempo og så ofte du har lyst til. Det er fuldstændig fleksibelt og kan tilpasses din hverdag.

​Du bliver dog ikke helt overladt til dig selv. Hver onsdag i lige uger har du nemlig mulighed for at deltage i et online Q & A webinar med enten Anne eller jeg. Her kan du få svar på de spørgsmål, som helt naturligt dukker op undervejs i dit forløb.

​Forløbet er enkelt bygget op, så alle kan være med. Også selv om du ikke har det store IT-kendskab. Du køber kun adgang for en måned af gangen – der er ingen binding, og du kan hoppe ud, lige når det passer dig.

Pris: kr. 149,- pr. måned

Hvis du gerne vil vide mere, så ringer jeg dig op, helt uforpligtende.