Online behandling
– med De Tre Principper og metakognitiv terapi

Online terapi for angst, depression og stress – er det noget for mig?

Online terapi giver stor fleksibilitet i forhold til hvor og hvornår, og kan passes perfekt ind i din hverdag. Uanset hvor i verden du bor.

Metakognitive terapi virker på nøjagtig samme måde online, som hvis du møder op i klinikken. Det er de samme værktøjer og redskaber, de samme indsigter og erfaringer, blot på en anden platform. Er du i tvivl om det er noget for dig, så er du altid velkommen til at kontakte mig, og få en snak.

 

Hvordan ved jeg at det virker?

Forskningen viser, at online terapiforløb er lige så effektive, som fysiske terapimøder. Lider du af angst, depression eller stress, kan det faktisk – indtil du får det bedre – føles langt mere trygt, at sidde i dine vante omgivelser, lige når det passer dig. Du skal heller ikke bruge tid på transport til og fra.

De Tre Principper og den metakognitive tilgang er udviklet gennem mange års forskning i hvordan man bedst muligt – og på kort tid – kan hjælpe mennesker, der er forpint af angst, depression eller stress. 

Du får også tilbud om at bruge min indtalte HeartMath meditation (MP3 fil) som en støtte i forløbet. Den virker hurtigt og effektivt, hvis du har mange fysiske symptomer.

Forudsætningen for at online terapien bliver en succes er at du:

* Er ok med at bruge en computer, smartphone eller iPad/tablet  – og kan finde ud af at bruge FaceTime/Zoom

* Har mulighed for at sidde i ro og mag under terapien – uden at blive forstyrret

* Har en stabil internetforbindelse

Der er ingen forskel på den måde terapien forløber på, uanset om det er online eller fysisk i klinikken i Gentofte. På samme måde som ved fysisk fremmøde, så klarer 85  % af klienterne sig med 5-8 behandlinger, vel at mærke uden tilbagefald.

Du kan læse meget mere her, hvis du lider af angst, depression, stress eller overtænkning

 

Og udfyld dine kontaktoplysninger, så ringer jeg dig op, helt uforpligtende.