HeartMath meditation - med Inner Balance Coherence Plus Sensoren

HeartMath meditation for begyndere

Endnu er der intet der overgår meditation, når vi taler redskaber der dæmmer op for hverdagens stress og jag. HeartMath meditation med en Inner Balance Coherence Plus Sensor, hjælper dig med at komme ned i gear, blive mere klar – og giver dig overblik og ro.  Du vil også hurtigt opleve, at du blive mere venlig, kærlig og glad i forhold til dine relationer.

HeartMath
 meditation er en virkelig nem, helt enkel og praktisk metode som alle kan lære. Du bliver hurtigt afhængig, på den rigtig gode måde, af lige præcis denne meditationform. En meditation tager kun 8-10 minutter. Så er du klar til at gå videre med din dag, med en helt anden ro og indre balance.

Der går ikke mange dage før du begynder at mærke en forskel. Du vil have det anderledes, både fysisk, psykisk og mentalt. Det gælder, hvad enten du befinder dig i Netto 10 minutter i lukketid, til forældremødet, når du skal sove – eller på direktionsgangen.

Du bliver hurtigt dygtigere


Inden længe vil du kunne praktisere din teknik, uanset om du sidder i S-toget, er på rejse, putter børn eller bare har fem minutter inden et vigtigt møde. Systemet giver dig hele tiden feedback. Derfor er du aldrig i tvivl om, hvorvidt du du får det optimale ud af din træning.

At lære at meditere med en HeartMath Inner Balance Coherence Plus Sensor handler ikke om at sidde i halvmørke i lotusstilling med en røgelsespind i øret i timevis, eller om hvor “god” du er til det. Det handler om at blive god til at leve livet, at bide livet i låret – og at få det bedste ud af det der er vigtigt for dig.

HeartMath meditation er for dig der:

– Tror at du har for travlt til at meditere

– Tror at du er den eneste i verden der ikke kan lære at meditere

– Tror at man skal kunne stoppe sine tanker og blive tanketom

– Har prøvet alt fra fx Mindfulness over vejrtræknings-øvelser til Zen meditation – men aldrig har fået en regelmæssig praksis

– Er nysgerrig på meditation, men egentlig ikke aner hvad det er

– Er sikker på at det er svært – og at man mindst skal meditere en time om dagen

Lige nu kan du få 1,5 timers ene-undervisning, samt en Inner Balance Sensor, for kr. 3.200,- inkl. moms

Book en tid her, hvis du er blevet nysgerrig: HeartMath meditation for begyndere