Artikler

Her kan du læse artikler fra blade, blogs og magasiner – samt uddrag fra bøger der handler om HeartTeam! Brug artiklerne som inspiration i dit eget liv . Hvor kunne du få glæde af at finde lidt mere ro, overskud, overblik og lykkefølelse i livet?

”Vi kommer alle fra dysfunktionelle familier. Spørgsmålet er, hvor meget…”

Stress, angst og depression er blevet hverdag for mange danskere, og der findes flere forskellige behandlingsformer. Vi sætter fokus på metakognitiv terapi og meditation.

Læs artiklen fra ALT.dk her.

Et liv med angst: ”Jeg troede, at sådan var mit liv bare”

39-årige Mette Mikkelsen har været ramt af angst hele sit voksenliv. Til sidst havde angsten så stor indflydelse på hendes dagligdag, at hun havde akut brug for hjælp.

Læs artiklen fra ALT.dk her.

”Det kan føles som om, man sidder i en bil, der er ved at køre ud over kanten”

Julie Nystrøm har altid følt, at hun har været i sine følelsers vold – det har været fedt til tider, men alt for ofte også resulteret i konflikter eller sorg.

Læs artiklen fra ALT.dk her.

Læs artiklen fra MAGASINET LIV her.

MAGASINET LIV, dec 2016

“Ny teknik gør det sjovt nok mindre teknisk at meditere. Vi har testet den nye form for hovedrengøring” – Louise Thorsted
Læs artiklen fra MAGASINET LIV her.

skaermbillede-2016-10-16-kl-08-36-10

Børsen, jan 2017 

Filosofien bag HeartMath går ud på, at opnå en overensstemmelse mellem din hjerterytme og din vejrtrækning.
Læs artiklen fra Børsen her.

skaermbillede-2016-10-16-kl-08-36-10

Ud & Se – Skytten, aug 2016 

“I dag arbejder jeg med såkaldt biofeedback. Det går ud på, at jeg har en sensor i øreflippen, som er forbundet til en ipad eller iphone, der fortæller om mit stressniveau. jeg bruger den primært mellem konkurrencerne for at lære mine reaktionsmønstre at kende, så jeg kan reagere på stress i selve konkurrencen.” – Torben Grimmel
Læs artiklen fra Ud & Se her.

Skærmbillede 2014-10-30 kl. 17.26.40

Hendes Verden – Det tager kun 8 minutter, okt 2014 

HeartMath meditation er et uundværligt værktøj for Christina Juel. Den korte morgenmeditation er så virkningsfuld, at hun bobler af energi hele dagen. Christina er enlig mor og direktør i eget smykkefirma og med den lille morgenmeditation sørger Christina for at være i mental og følelsesmæssig topform – fra morgen til aften.
Læs artiklen fra Hendes Verden her.

Alt for damerne

Alt for Damerne – “Hvad giver mest ro i kroppen?”, maj 2013 

I dette nummer af Alt for Damerne tester 3 kvinder igennem en måned forskellige afstressningsbehandliger: Yoga, kropsterapi og HeartMath. Målet er at finde ud af hvad der er mest effektivt i forhold til at give krop og sind et pusterum. HeartTeam er den tredje artikel i PDF’en.
Læs artiklen fra Alt for Damerne her.

HeartTeam i IN

“IN tester HeartMath”, december 2012

I dette nummer af IN tester HR direktør, Susanne Kynne, den lille bærbare meditationsgadget emWave2.
Læs artiklen fra IN her.

Læs blogindlægget her!

Femina, juni 2012

I lederen af Femina skriver redaktionschef Camilla Kjems om hvordan hun bruger HeartMath til at bevare roen og klarsynet i en (alt for) travl hverdag.
Læs blogindlægget fra Femina her!