Handelsbetingelser

Produktinformation:

På HeartTeam.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Heart Team via kontaktformen her

Priser:

Alle priser er i DKK og er inkl. moms.

Fragt

Fragt indenfor Danmarks grænser (Sjælland, Jylland og øerne) er inkluderet i prisen. For fragt udenfor landet grænser opkræves et standartgebyr på DKK 180,- med GLS.

Betaling:

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer disse oplysningerne om dig.
Ved køb med Dankort eller andre kreditkort trækkes beløbet fra din konto når varen er afsendt fra HeartTeam.dk.

Du kan betale med følgende kreditkort: Visa/dankort, VISA, VISA electron, Mastercard, JCB og Maestro.

Levering:

HeartTeam sender de bestilte samme dag, hvis vi registrerer din bestilling inden kl 12:00. Er bestillingen foretaget efter kl. 12 sendes varen normalt dagen efter. 
Alle varer leveres som shop delivery service via GLS. Efter din bestilling er afsendt vil du kunne følge den via Track’n’Trace på GLS

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation og garanti

Der er 24 måneders garanti på varen. Reklamation for fejl og mangler skal dog skal ske indenfor rimelig tid (dvs. max. 2 måneder) efter varens modtagelse. Køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen og meddele evt. fejl og mangler til HeartTeam.

Ansvarsfraskrivelse

HeartTeam.dk har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem de links, som du kan se nederst på siden. Disse hjemmesider er uden for HeartTeam.dk’s kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og HeartTeam.dk. Varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til HeartTeam’s egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for HeartTeam.dk’s kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende (Force Majeure)

Fortrydelsesret

Meddeler køber HeartTeam.dk, at denne har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler HeartTeam.dk varens fulde beløb.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge PostNord – ikke alternative pakke distributører. Det gør det muligt at spore varen hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen i den oprindelige æske – forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen. Skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som pakke med PostNord.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private). Det gælder ikke varer afhentet på vor adresse og heller ikke varer solgt til virksomheder.

HeartTeam tilbagebetaler det modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

Fortrolighedspolitik

HeartTeam forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. HeartTeam vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. HeartTeam vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart, uden din forudgående tilladelse.

Hjemmesiden www.HeartTeam.dk drives af firmaet:

HeartTeam v./Belinda Donkin
CVR nr: 29028273

Tlf: (+45) 40 10 33 45

Nikolaj Plads 23, 1,
1067 København K

Forbehold for ændringer:

HeartTeam forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.nets.dk
FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk
Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk
Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk