De 3 principper - gruppeforløb baseret på bogen Dit Selvhelbredende Sind

De 3 principper - gruppeforløb baseret på bogen Dit Selvhelbredende Sind

 

Tilbringer du mere tid i dine tanker om livet, end med rent faktisk at leve livet?
Er dine bekymringer, grublerier og negative tanker blevet til en 10 sporet motorvej der giver en følelse af konstant indre uro?

Hvis du kan genkende ovenstående, så kunne dette gruppeforløb være noget for dig. Livet kan faktisk føles langt mere ubesværet og let. Der er bare lige noget du skal få øje på først.

“Vores tanker er altid blot på vej igennem os. De har ingen magt eller kraft.
Med mindre vi inviterer dem indenfor, og byder dem på kaffe og kage”

Dette gruppeforløb foregår i mine dejlige lokaler i Gentofte. Jeg tager udgangspunkt i forståelsen om De tre Principper, som er genialt og enkelt beskrevet i bogen ”Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland. Det er en forståelse der har potentiale til at ændre liv (og jeg taler af egen erfaring), og til en oplevelse af langt større frihed, ikke mindst hvis du oplever angst, depression, stress eller overtænkning.

Dit Selvhelbredende Sind

Dette hold er for alle, uanset om du kender til de De Tre Principper eller ej. Det vigtigste er, at du – sammen med andre – har lyst at kigge i en helt ny retning indenfor psykologien og få det koblet konkret op på din hverdag.

Gruppen er en mulighed for at se mere og få svar på alle de spørgsmål, som typisk dukker op, når man begynder at kigge i denne retning.   

Undervejs tager vi udgangspunkt i spændende emner og retninger, du vil kunne genkende fra dit eget liv. Alle grupper er forskellige, da indholdet i høj grad bliver til som en del af den energi og interesse, som skabes i den enkelte gruppe.


Grupperne har altid max. 8 deltagere. Det giver den bedste tid og plads til den enkelte, så du kan få svar på lige præcis de spørgsmål og temaer der fylder hos dig.

“Du skal gøre mindre med dine tanker – ikke mere – for at få det godt”

En gruppe er en rigtig fin måde at lære mere om De Tre Principper. Der er ikke noget krav om du skal være aktiv og sige en masse. Men du vil sikkert næsten ikke kunne lade være. En gruppe bliver nemlig hurtigt et trygt, tillidsvækkende og genkendeligt sted at være, Der er så meget at hente og få øje på, når vi opdager at vi ikke er alene med alle vores tankebøvlerier.


Udtalelser fra tidligere deltagere: 
Jeg har lidt svært ved at finde de rigtige ord for det jeg har oplevet. Der var en varme og en omsorg i gruppen, som gjorde det let at være der, selv om jeg havde været lidt nervøs inden. Jeg har flyttet mig så meget. Min tillid til mig selv og ikke mindst til livet er kommet tilbage. Det kan vel bedst beskrives som blive sig selv igen. Jeg kommer til at savne vores lille tirsdags-gruppe.”
Marie Louise, 23 år

”Egentlig tror jeg stadig ikke helt på det. Går og venter lidt på at ”det” kommer tilbage. Men der er noget i mig der er radikalt anderledes. Som om der er kommet en ro og et overskud jeg troede var tabt for evigt. Det her kommer til at stå som en af de bedste ting jeg nogensinde har gjort for mig selv.”
Eskild, 57 år


Næste kursus starter den 20/8.2024 

Datoerne er: 20/8, 27/8, 3/9, 10/9, 17/9 & 24/9

Pris: Kr. 3.500,- for alle 6 gange
Beløbet kan evt. betales over 3 rater

Deltagerantal: Max. 8

Underviser: Psykoterapeut Belinda Donkin

Tidspunkt: Alle gange fra 17.00-19.00

Sted: Kirketorvet 1, st. th., 2820 Gentofte

OBS! Der er gratis parkering lige uden for døren.
S-tog til Gentofte station (ca. 300 m fra klinikken)

Spørgsmål eller tilmelding på:

+45 40 10 33 45 // belinda@heartteam.

Hvis du gerne vil vide mere, så ringer jeg dig op, helt uforpligtende.