Hvem er jeg?

Belinda Donkin – hvem er jeg?

Jeg har arbejdet indenfor feltet angst, stress, depression og andre psykiske belastninger i knap 20 år og har mere end 15.000 klientsessioner bag mig. Jeg er optaget af at hjælpe mennesker til forandring, på en fuldstændig enkel og jordnær måde.

Jeg grundlagde HeartTeam i 2005, der på trods af navnet er en enkeltmandsvirksomhed. Det er altså kun mig du møder, når du bestiller en tid til terapi.

Terapi behøver ikke at være en tung og trist sag og jeg er kendt for at skabe håb hos mine klienter, med lethed og ikke mindst humor i behandlingen. Min lange erfaring har vist mig, at når man hjælper et menneske til at bruge mindre tid og opmærksomhed på at bekymre sig, gruble og rode med negative tanker, så sker der mirakler. Forståelsen bag Tre Principper skaber nemlig store – og ikke mindst varige – forandringer på relativ kort tid.

Så lagde jeg mit liv om….

I 2005 lagde jeg mit liv om, efter 10 år som sygeplejerske og 10 år som produktionsleder i Tv-branchen. Jeg havde løbende haft mulighed for at videreuddannet mig, og var, når ret skal være ret, langt mere optaget af menneskers udvikling, end af at lave TV-programmer. En fyringsrunde, pga. nedskæringer i en presset branche, endte paradoksalt nok med at blive min gave. Det blev startskuddet til et helt nyt liv. Jeg åbnede egen klinik i 2005 – HeartTeam. 

I dag arbejder jeg med De 3 Principper og HeartMath meditation – som både hver for sig og i kombination – har en fantastisk effekt på psykiske udfordringer. Jeg er dybt optaget af, hvad det er der gør, at nogle mennesker helt naturligt formår at balancere i deres liv, uden de store bekymringer og grublerier, mens andre mennesker bliver ramt hårdt, og går ned med angst, stress eller depression – selv om deres belastninger eller baggrund er stort set den samme.

Mit udgangspunkt er altid, at du er ok, inde bag ved det kaos som dine tanker og følelser laver – og du har aldrig været i stykker.

Hvad har jeg lært….

 • Livet er at give slip (De 3 Principper) Dr. Amy Johnson
  marts ’24
 • Truth, beauty and love (De 3 Principper) Dr. Dicken Bettinger 2021-2022
 • 3 P Global Apprentice Practitioner, 2021 – 
 • Rolig Nu, kursus i De Tre Principper v. psykolog Mette Louise Holbæk (online), 2020
 • Compassion Cultivating Trainer, Stanford University (online uddannelse), 2020
 • Buddhism and Modern Psychology, Princeton University (online uddannelse), 2019
 • MetaMinds, kursus om metakognitiv terapi til børn, 2018
 • Metakognitiv terapi kursus, Mind CPH, 2016
 • Mindfulness og Meditation, Vækstcenteret, 2014 – 2015
 • Repræsentant for HeartMath i Danmark 2009-
 • Certified HeartMath® trainer, 2008 (Sverige/USA)
 • Positiv Psykologi,  2008, Århus Universitet
 • Certificeret PREP-instruktør i parkommunikation, 2007
 • Imago terapi for par, 2007
 • 2-årig narrativ og systemisk kommunikations- og lederuddannelse
  fra DISPUK (v./professor Allan Holmgren), 2007
 • Licenseret hos Confex Coaching Academy, 2006
 • Managementkursus, Kaospiloterne i Århus, 1995
 • Merkonom i Ledelse og Samarbejde, 1990
 • Sygeplejerske, uddannet 1988

Et udsnit af virksomheder der har brugt mig….

 • TV2
 • Odense Universitetshospital
 • 3Shape
 • Aller Koncernen
 • Novo Nordisk
 • Triump
 • Stella Nova
 • DTU
 • Risø
 • DTU Diplom
 • Forsvaret
 • Hess
 • Aarhus Kommunes Ungdomscenter
 • Aarhus Universitetshospital
 • Westergård A/S
 • Concilio & Co
 • Call Me
 • Akademiet ApS
 • Bech-Bruun Advokatfirma
 • Delfi Technologies A/S
 • Gentofte Kommune
 • Guldborgsund Kommune
 • Job Vision A/S
 • OK Huset, Horsens
 • Projekt Juno, Århus Kommune
 • Scanavo A/S
 • Sønderborg Kommune
 • The Social Business Company
 • UCB Nordic

Og udfyld dine kontaktoplysninger, så ringer jeg dig op, helt uforpligtende.