De 3 principper - retreat

Indsigt med udsigt - et weekendretreat for kvinder med De Tre Principper og blid yoga

– Har du lyst til at bruge lidt tid på stille fordybelse i De 3 principper, så har du nu mulighed for at forkæle dig selv med en weekend i foråret, hvor vi mødes omkring forståelsen.

”Indsigt med udsigt” er en time out for kvinder. 

En weekend med undervisning, nærvær, ro, fantastisk mad og hyggeligt samvær. Glæd dig til en weekend på Ådalens Kursuscenter, som ligger helt vidunderligt på kanten af et naturskønt istidslandskab ved Issefjorden.

Vi tager udgangspunkt i forståelsen omkring De 3 Principper. I løbet af weekenden vil der også være mulighed for ligge i blød i blid yoga, lære hjertemeditation og gå ture ved Issefjorden.

Datoer: Den 18. og 19. maj 2024

Tid:  Kl. 10.00 (lørdag) – 16:00 (søndag). Indtjekning på værelserne fra lørdag kl. 9.30. Det er muligt for at booke ekstra overnatning efter retreatet.

Det praktiske:

Undervisere:
Psykolog Anne Stærk Dickenson (annestaerk.dk)
Psykoterapeut Belinda Donkin (heartteam.dk)

Yogainstruktør er Hanne Vibe Andreasen

Sted Ådalens Kursuscenter, Kyndeløse Strandvej 22, 4070 Kirke Hyllinge

Video fra det vidunderlige Ådalens kursuscenter: 
https://youtu.be/G5fh1fIWFI4?si=FPCIumKPYuwv7LWf

Værelser: Der er 12 sengepladser fordelt på 2 enkeltværelser, 2 dobbeltværelser og 2 værelser med 3 senge.  Der er også mulighed for at overnatte hjemme, hvis du bor i  nærheden. Der er delt bad og toilet på gangen.  

Tøj Tag behageligt tøj på – og medbring yogatøj samt måtte (hvis du har lyst til at lave yoga) og praktisk tøj du kan bruge til en lille vandring i den smukke natur i Ådalen. Er du til et koldt havdyp, så medbring badetøj. 

Forplejning: Du får frokost og aftensmad lørdag, samt morgenmad og frokost søndag. Alt mad er plantebaseret og økologisk. Vi sørger desuden for te, kaffe, isvand og snacks i løbet af de to dage. 

Pris Kr. 3.400, – med overnatning
Kr. 2.900, – uden overnatning

Tilmelding:
Du tilmelder dig ved at skrive en mail med navn, adresse, mobilnummer og e-mail til belinda@heartteam.dk og skrive weekend-retreat i menulinjen. Herefter modtager du en faktura på depositum, som er kr. 1.500,-
To måneder før retreatet modtager du en faktura på restbeløbet.

Det med småt:
Bliver du forhindret i at deltage på retreatet, får du din indbetaling tilbage, dog minus depositum (kr. 1.500).

30 dage før retreatet er tilmeldingen bindende, og du kan ikke få refunderet din indbetaling med mindre der er venteliste til weekenden. 

 

Hvis du gerne vil vide mere, så skriv en mail - så ringer jeg dig op, helt uforpligtende.