Workshop for KL’s Ledere

Del gerne opslaget

Tirsdag den 11. september er vi inviteret til at holde workshops for 800-1.000 ledere på KL’s Ledertræf, som afholdes på Comwell i Kolding. Temaet for dette års ledertræf er: ”Træn dine ledermuskler og bliv en stærk og effektiv leder”.

Belinda

Belinda

dette er bio

Har du noget på hjertet?

Seneste Youtube video

Følg HeartTeam på facebook

Seneste blogindlæg

Om mig

Jeg har arbejdet indenfor feltet angst, stress, depression og andre psykiske belastninger de sidste 13 år og har mere end 8.000 klientsessioner bag mig. Jeg er optaget af at hjælpe mennesker til forandring, på en fuldstændig enkel og jordnær måde. Terapi behøver ikke at være en tung og trist sag og jeg er kendt for at skabe håb hos mine klienter, med lethed og ikke mindst humor i behandlingen. Læs mere >>

Skriv op til mit nyhedsbrev

Så går du ikke glip af næste blogindlæg