De 3 principper - gruppeforløb for kvinder

De 3 principper - et gruppeforløb for kvinder, med start 9/4 '24

 

Tilbringer du mere tid i dine tanker om livet, end med rent faktisk at leve livet?
Er dine bekymringer, grublerier og negative tanker, blevet til en 10 sporet motorvej i din hjerne?

Hvis du kan genkende ovenstående, så kunne dette gruppeforløb for kvinder være noget for dig. Livet kan faktisk føles langt mere ubesværet og let. Der er bare lige noget du skal få øje på først.

“Vores tanker er altid blot på vej igennem os. De har ingen magt eller kraft.
Med mindre vi inviterer dem indenfor, og byder dem på kaffe og kage”

Dette gruppeforløbet er for kvinder og foregår i mine dejlige lokaler i Gentofte. Jeg tager udgangspunkt i forståelsen om De tre Principper, som er genialt beskrevet i bogen ”Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland. Det er en forståelse der har potentiale til at ændre liv, og til en oplevelse af langt større frihed, ikke mindst hvis du oplever angst, depression, stress eller overtænkning.

Dette hold er for dig der enten har deltaget i en gruppe før, eller som kender lidt til De Tre Principper. Det vigtigste er, at du har lyst at kigge i en helt ny retning indenfor psykologien og få det koblet konkret op på din hverdag.

Gruppen er en mulighed for at se endnu mere og få svar på alle de spørgsmål, som typisk dukker op, når man begynder at kigge i denne retning.   

Undervejs tager vi udgangspunkt i spændende emner og temaer, som du vil kunne genkende fra dit eget liv. Alle grupper er forskellige, da indholdet i høj grad bliver til som en del af den energi og interesse, som skabes i den enkelte gruppe.

Grupperne har altid max. 8 deltagere. Det giver den bedste tid og plads til den enkelte, så du kan få svar på lige præcis de spørgsmål og temaer der fylder hos dig.

“Du skal gøre mindre med dine tanker – ikke mere – for at få det godt.
Og reelt er du kun én tanke væk”

En gruppe er en rigtig fin måde at lære mere om De Tre Principper. Der er ikke noget krav om du skal være aktiv og sige en masse. Men du vil sikkert næsten ikke kunne lade være. En gruppe bliver nemlig hurtigt et trygt, tillidsvækkende og genkendeligt rum at være i, sammen med de andre kvinder.

Udtalelser fra tidligere deltagere: 
Jeg har lidt svært ved at finde de rigtige ord for det jeg har oplevet. Der var en varme og en omsorg i gruppen, som gjorde det let at være der, selv om jeg havde været lidt nervøs inden. Jeg har flyttet mig så meget. Min tillid til mig selv og ikke mindst til livet er kommet tilbage. Det kan vel bedst beskrives som blive sig selv igen. Jeg kommer til at savne vores lille tirsdags-gruppe.”
Marie Louise, 23 år

”Egentlig tror jeg stadig ikke helt på det. Går og venter lidt på at ”det” kommer tilbage. Men der er noget i mig der er radikalt anderledes. Som om der er kommet en ro og et overskud jeg troede var tabt for evigt. Det her kommer til at stå som en af de bedste ting jeg nogensinde har gjort for mig selv.”
Elsebeth, 57 år

Næste kursus starter den 9/4.2024 

Datoerne er: 9/4, 16/4, 23/4, 30/4, 7/5 & opfølgning 18/6

Pris: Kr. 3.500,- for alle 6 gange
Beløbet kan evt. betales over 3 måneder

Deltagerantal: Max. 8

Underviser: Psykoterapeut Belinda Donkin

Tidspunkt: Alle gange fra 18.00-20.00

Sted: Kirketorvet 1, st. th., 2820 Gentofte

OBS! Der er gratis parkering lige uden for døren.
S-tog til Gentofte station (ca. 300 m fra klinikken)

Spørgsmål eller tilmelding på:

+45 40 10 33 45 // belinda@heartteam.

Hvis du gerne vil vide mere, så ringer jeg dig op, helt uforpligtende.