De 3 principper - gruppeforløb for kvinder

De 3 principper - gruppeforløb for kvinder, kursusstart 31/1.23

 

De 3 principper er et forløb for dig der har lyst til at få skovlen under din angst, depression, stress eller overtænkning, uden at skulle bruge “viljestyrke” – og uden at skulle arbejde hårdt for det. 

Forløbet tager udgangspunkt i forståelsen De Tre Principper. De Tre Principper er rigtig fint og enkelt beskrevet i bogen “Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland. 

“Angst, stress og depression er ikke tilstande du skal lære at leve med”

Angst, stress og depression er ikke tilstande du skal lære at leve med, eller kæmpe for at komme af med. Det er ikke permanente tilstande, en del af hvem du er eller en livslang diagnose. Det er (heldigvis) heller ikke arveligt.

Alle disse tilstande er en del af en tankeform, som du midlertidigt bliver fanget i – i længere eller kortere perioder. Det er en tankeform som du uskyldigt kommer til at tro fortæller dig sandheden om, hvem du i virkeligheden er. Men sandheden er, at du er designet til at trives mentalt. Det er din naturlige tilstand.

I løbet af de 6 uger forløbet varer, vil du opleve en helt ny måde at forstå dine tanker, følelser, verden og dig selv på. Du vil forstå hvordan du (uskyldigt) er kommet til at bruge dine tanker og følelser til at skræmme livet af dig selv med. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. 

På forløbet lærer du noget om hvad tanker og følelser er lavet af.  Tanker er ikke en afspejling af virkeligheden. Men fordi du også føler dine tanker (og det er mega godt lavet) så virker det enormt overbevisende. På den måde kan du blive fanget i din egen oplevelse.

Du får stille og roligt roen og glæden i dit liv tilbage. Det gør du automatisk, når du ikke “løber efter” eller tillægger de tanker, der ikke er hjælpsomme for dig, så stor betydning. 

“Du skal gøre mindre – ikke mere – for at få det godt”

De Tre Principper er ikke en metode – det er en forståelse

Du får ikke værktøjer du skal øve dig på, strategier du skal huske, eller ting du skal undgå. Faktisk skal du lære at gøre meget mindre end du hidtil har gjort, for at blive dig selv – og for at få det godt igen.

Jeg gætter nemlig på, at du har brugt rigtig mange kræfter, og sikkert også lang tid, på at kæmpe med uroen og ubehaget. Du har måske også udsat dig selv for ting der har skræmt dig for at “træne” det væk – og måske talt rigtig meget om dine tanker og følelser med familie, venner og professionelle.

Nu er det tid til at læne sig tilbage, og gøre meget mindre, end du nogensinde har gjort før. Det er tid til at finde hjem til den du er, inde bag ved alle tankerne og følelserne.

En gruppe er en rigtig fin måde at lære mere om De Tre Principper. Der er ikke noget krav om du skal være aktiv og sige en masse. Men du vil næsten sikkert ikke kunne lade være. En gruppe bliver nemlig hurtigt et trygt, tillidsvækkende og genkendeligt rum at være i , sammen med de andre kvinder.

Næste kursus starter den 31/1. 2023 

Datoerne er: 31/1,  7/2,  14/2,  21/2 , 28/2 og 7/3

Pris: Kr. 3.000,- for alle 6 gange

Deltagerantal: Max. 8

Underviser: Psykoterapeut Belinda Donkin

Tidspunkt: Alle gange fra 18.00-20.00

Sted: Kirketorvet 1, st. th., 2820 Gentofte

OBS! Der er gratis parkering lige uden for døren.
S-tog til Gentofte station (ca. 300 m fra klinikken)

Spørgsmål eller tilmelding på:

+45 40 10 33 45 // belinda@heartteam.dk

Hvis du gerne vil vide mere, så ringer jeg dig op, helt uforpligtende.