Team Danmark bruger HeartMath under OL 2012

Del gerne opslaget

Team Danmarks sportspsykolog, Kristoffer Henriksen, har brugt HeartMath til at dæmpe nerverne hos 49’er-duoen Allan Nørregaard og Peter Lang til OL. Det resulterede i en bronzemedalje. Læs mere om HeartMath og 49’er-douen her.

Belinda

Belinda

dette er bio

Har du noget på hjertet?

Seneste Youtube video

Følg HeartTeam på facebook

Seneste blogindlæg

Om mig

Jeg har arbejdet indenfor feltet angst, stress, depression og andre psykiske belastninger de sidste 13 år og har mere end 8.000 klientsessioner bag mig. Jeg er optaget af at hjælpe mennesker til forandring, på en fuldstændig enkel og jordnær måde. Terapi behøver ikke at være en tung og trist sag og jeg er kendt for at skabe håb hos mine klienter, med lethed og ikke mindst humor i behandlingen. Læs mere >>

Skriv op til mit nyhedsbrev

Så går du ikke glip af næste blogindlæg