NY meditationscoach uddannelse

Del gerne opslaget

NY meditationscoach uddannelse – med HeartMath i centrum

31. oktober 2015 starter vi vores nye, individuelle uddannelse op i København. Uddannelsen er fordelt på 6 moduler á 10 timer. Du uddannes både praktisk og teoretisk i hvordan du, ved hjælp af HeartMaths værktøjer og andre klassiske meditationsteknikker, guider og vejleder klienter – både terapeutisk og stressforebyggende.

Du kan læse meget mere her: Meditationscoach 2015

Belinda

Belinda

dette er bio

Har du noget på hjertet?

Seneste Youtube video

Følg HeartTeam på facebook

Seneste blogindlæg

Om mig

Jeg har arbejdet indenfor feltet angst, stress, depression og andre psykiske belastninger de sidste 13 år og har mere end 8.000 klientsessioner bag mig. Jeg er optaget af at hjælpe mennesker til forandring, på en fuldstændig enkel og jordnær måde. Terapi behøver ikke at være en tung og trist sag og jeg er kendt for at skabe håb hos mine klienter, med lethed og ikke mindst humor i behandlingen. Læs mere >>

Skriv op til mit nyhedsbrev

Så går du ikke glip af næste blogindlæg