HeartCloud, en virtuel platform

Del gerne opslaget

HeartCloud er HeartMath’s innovative platform, der hjælper brugerne af  emWave og Inner Balance teknologierne til et hurtigt overblik over sessioner og træningsresultater på en brugervenlig og overskuelig måde. Platformen kan bruges både individuelt og til tracking af klienters resultater, for de der arbejder professionelt med systemet.

Skærmbillede 2014-01-23 kl. 17.43.20

Som individuel bruger, får man nu alle sine resultater samlet på ét sted, anset om træningen er forgået på emWave2, Inner Balance eller emWave Pro. Det er overskueligt og let og man får hurtigt et indblik i hvad der skal til for at træne sin indre balance og psykiske modstandskraft optimalt.

Som behandler kan man ved hjælp af klientens mailadresse og password, via emWave Pro logge ind på HeartCloud og løbende følge de klienter der er sat i gang med coherence træningen. Dette giver en unik mulighed for at korrigere undervejs samt for at inspirere og motivere imellem klientens behandlinger.

Når man er logget på HeartCloud kan man vælge at få trænings-reminders” og tips for at få støtte og vejledning i hvordan man styrker sin psykiske modstandskraft og sin følelsesmæssige respons til stress. HeartCloud platformen giver adgang til alle brugerens resultater: Daglig coherence, gennemsnitlig coherence og antal points og coherence over tid. Platformen viser også træningstid, træningsniveau og hvilket udstyr der er blevet trænet på.

HeartCloud platformen er gratis og kan bruges  sammen med Inner Balance Sensor, Inner Balance Lightning, emWave 2 og emWave Pro og emWave Desktop.

Belinda

Belinda

dette er bio

Har du noget på hjertet?

Seneste Youtube video

Følg HeartTeam på facebook

Seneste blogindlæg

Om mig

Jeg har arbejdet indenfor feltet angst, stress, depression og andre psykiske belastninger de sidste 13 år og har mere end 8.000 klientsessioner bag mig. Jeg er optaget af at hjælpe mennesker til forandring, på en fuldstændig enkel og jordnær måde. Terapi behøver ikke at være en tung og trist sag og jeg er kendt for at skabe håb hos mine klienter, med lethed og ikke mindst humor i behandlingen. Læs mere >>

Skriv op til mit nyhedsbrev

Så går du ikke glip af næste blogindlæg