Hjertemeditation i skolen

Del gerne opslaget

Tirsdag er den bedste dag i ugen. Der underviser jeg 55 små, glade 3. klassesmyrer på Endrupskolen i Fredensborg. Ungerne lærer at styre deres følelser og tanker – og berolige sig selv ved hjælp af hjertemeditation. De er åbne og nysgerrige og de suger viden til sig. Det er ret svært at få armene ned. Her er et par af de ting de sagde, bare i går (navnene er fiktive):

Alexander:”Min mor skulle undervise en hel masse voksne forleden dag – og hun var SÅ nervøs. Så lærte jeg hende at hjertemeditere. Da hun kom hjem fortalte hun, at det havde været den fedeste oplevelse og at hun slet ikke havde været nervøs alligevel. Hun havde hjertemediteret lige inden. Jeg blev SÅ glad.”

Alba (mens hun krammer mig): ”Tak fordi du kommer her og er så glad og sjov. Du smiler hele tiden – og lærer os at være rolige inden i og bruge hjertet. Jeg ELSKER bare de dage du er her!!

Maxime: ”Jeg går til 4 slags sport, så jeg drøner rundt hele tiden. Jeg bliver faktisk sådan lidt stresset. Men jeg har opdaget – at når jeg hjertemediterer, ligesom du har lært os, så føles det slet ikke på samme måde. Så bliver jeg slet ikke urolig inden i.”

Frida: ”Jeg bliver bare helt blød når jeg mediterer. Det er ligesom om at jeg smelter ind i hjertet. Det plejer at være mega svært for mig at falde i søvn. Men når jeg gør det her – altså det der med at trække vejret igennem hjertet og ha’ fødselsdag i maven, så falder jeg i søvn næsten med det samme”

Meditation er nu en del af skoleskemaet, når man går i 3. klasse på Endrupskolen. Som en af de små piger sagde inden jeg gik i går: “Belinda, det kan godt være at du ikke kan nå at lære det her til ALLE børnene i Danmark inden du dør – men så skal vi nok hjælpe dig!”

Belinda

Belinda

dette er bio

Har du noget på hjertet?

Seneste Youtube video

Følg HeartTeam på facebook

Seneste blogindlæg

Om mig

Jeg har arbejdet indenfor feltet angst, stress, depression og andre psykiske belastninger de sidste 13 år og har mere end 8.000 klientsessioner bag mig. Jeg er optaget af at hjælpe mennesker til forandring, på en fuldstændig enkel og jordnær måde. Terapi behøver ikke at være en tung og trist sag og jeg er kendt for at skabe håb hos mine klienter, med lethed og ikke mindst humor i behandlingen. Læs mere >>

Skriv op til mit nyhedsbrev

Så går du ikke glip af næste blogindlæg