HeartMath workshops i København & Aarhus

Del gerne opslaget

Aarhus, nyheder

Nu har du mulighed for at komme på en 4-timers HeartMath introduktions-workshop i København eller Aarhus

Fra 8. december 2015 lukker vi dørene op i Vestergade i Aarhus og på Gammel Strand i København for løbende workshops med HeartMath hjertemeditation. Her kan du lære hvordan du bruger dit hjerte og HeartMath’s Inner Balance Sensor til at finde mere ro og balance i hverdagen. Der er flere datoer at vælge imellem.

Pris kr. 500,- inkl. moms

Skærmbillede 2014-04-01 kl. 15.09.30

Du kan læse meget mere – og tilmelde dig – her:

JA tak! JEG skal da lære HeartMath i Aarhus i 2015

JA tak! JEG skal da lære HeartMath i København i 2015

 

Belinda

Belinda

dette er bio

Har du noget på hjertet?

Seneste Youtube video

Følg HeartTeam på facebook

Seneste blogindlæg

Om mig

Jeg har arbejdet indenfor feltet angst, stress, depression og andre psykiske belastninger de sidste 13 år og har mere end 8.000 klientsessioner bag mig. Jeg er optaget af at hjælpe mennesker til forandring, på en fuldstændig enkel og jordnær måde. Terapi behøver ikke at være en tung og trist sag og jeg er kendt for at skabe håb hos mine klienter, med lethed og ikke mindst humor i behandlingen. Læs mere >>

Skriv op til mit nyhedsbrev

Så går du ikke glip af næste blogindlæg