De 3 principper - kursus for teens i Gentofte

De 3 principper - kursus for teens i Gentofte

De 3 principper kurset i Gentofte, er for dig der er mellem 14 og 18 år og har lyst til at få skovlen under din angst og overtænkning.

Kurset tager udgangspunkt i De 3 Principper forståelsen. De 3 Principper er rigtig fint og enkelt beskrevet i bogen;”Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland. 

 

“Angst er ikke en tilstand du skal lære at leve med”

 

De 3 Principper forståelsen tager udgangspunkt i, at angst ikke en tilstand du skal lære at leve med, eller kæmpe for at komme af med. Angst er ikke permanent, en del af hvem du er, udenfor kontrol, ligger i dine gener eller en der-er-absolut-intet-jeg-kan-gøre-ved-det tilstand.

Angst er en del af en tankeform, som du midlertidigt bliver fanget i – i længere eller kortere perioder. Det er en tankeform som du uskyldigt kommer til at tro fortæller dig sandheden om, hvem du i virkeligheden er.

I løbet af de 5 uger kurset varer, vil du opleve en helt ny måde at forstå dine tanker, følelser, verden og dig selv på. Du vil forstå hvordan du (uskyldigt) er kommet til at bruge dine tanker og følelser til at skræmme livet af dig selv. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. 

På kurset lærer du noget om hvad tanker og følelser er lavet af.  Tanker er ikke en afspejling af virkeligheden. Men fordi du også føler dine tanker (og det er mega godt lavet) så virker det virkeligt.

Du lærer også hvordan du stille og roligt får roen og glæden i dit liv tilbage. Det gør du automatisk, når du ikke “løber efter” eller tillæger de tanker, der ikke er hjælpsomme for dig, så stor betydning.

“Du skal gøre mindre – ikke mere – for at få det godt”

De 3 principper er ikke en metode – det er en forståelse

Du får ikke værktøjer du skal øve dig på, strategier du skal huske, eller ting du skal undgå. Faktisk skal du lære at gøre meget mindre end du hidtil har gjort, for at blive dig selv – og for at få det godt igen. Jeg gætter nemlig på, at du har brugt rigtig mange kræfter, og sikkert også lang tid, på at kæmpe med angsten, udsætte dig selv for ting der skræmmer dig for at “træne” og på at tale om dine tanker og følelser. På det her kursus skal du mest lytte til mig – og du behøver kun at sige noget hvis det føles ok.

Kurset er inspireret af bogen “Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland. Bogen beskriver hvordan alle mennesker er designet med en indbygget sundhed, der ikke kan gå i stykker. Derfor skal du peges i en ny retning, så du kan få øje på at du altid er ok, inde bag ved alle tankerne og følelserne.

Næste kursus starter den 4/11 2021

Alle datoerne er: 4/11, 11/11, 18/11, 25/11, 2/12 og 19/12

Pris: Kr. 2.900,- inkl. moms for alle 5 kursusgange

Tidspunkt: Alle gange fra 17.00-18.30

Sted: Kirketorvet 1, st. th., 2820 Gentofte

Du kan tilmelde dig – lige her:

Hvis du gerne vil vide mere, så ringer jeg dig op, helt uforpligtende.