De 3 principper - onlinekursus

De 3 principper - onlinekursus

Næste onlinekursus starter den 25/4. 2022

De 3 principper er et onlinekursus jeg laver sammen med psykolog Anne Stærk Dickenson. Det er et kursus for dig der har lyst til at få skovlen under din angst, depression og overtænkning, uden at skulle bruge “viljestyrke” – og uden at skulle arbejde hårdt for det. 

Kurset tager udgangspunkt i De 3 Principper forståelsen. De 3 Principper er rigtig fint og enkelt beskrevet i bogen “Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland. 

“Angst er ikke en tilstand du skal lære at leve med”

Angst er ikke en tilstand du skal lære at leve med, eller kæmpe for at komme af med. Angst er ikke permanent, en del af hvem du er, en livslang diagnose, ligger i dine gener eller en der-er-absolut-intet-jeg-kan-gøre-ved-det tilstand.

Angst er en del af en tankeform, som du midlertidigt bliver fanget i – i længere eller kortere perioder. Det er en tankeform som du uskyldigt kommer til at tro fortæller dig sandheden om, hvem du i virkeligheden er. Men sandheden er, at du er designet til at trives mentalt. Det er din naturlige tilstand.

I løbet af de 6 uger kurset varer, vil du opleve en helt ny måde at forstå dine tanker, følelser, verden og dig selv på. Du vil forstå hvordan du (uskyldigt) er kommet til at bruge dine tanker og følelser til at skræmme livet af dig selv med. Sådan behøver det heldigvis ikke at være. 

På kurset lærer du noget om hvad tanker og følelser er lavet af.  Tanker er ikke en afspejling af virkeligheden. Men fordi du også føler dine tanker (og det er mega godt lavet) så virker det virkeligt. På den måde kan vi blive fanget i vores egen oplevelse.

Du lærer også hvordan du stille og roligt får roen og glæden i dit liv tilbage. Det gør du automatisk, når du ikke “løber efter” eller tillægger de tanker, der ikke er hjælpsomme for dig, så stor betydning. 

“Du skal gøre mindre – ikke mere – for at få det godt”

De 3 principper er ikke en metode – det er en forståelse

Du får ikke værktøjer du skal øve dig på, strategier du skal huske, eller ting du skal undgå. Faktisk skal du lære at gøre meget mindre end du hidtil har gjort, for at blive dig selv – og for at få det godt igen.

Vi gætter nemlig på, at du har brugt rigtig mange kræfter, og sikkert også lang tid, på at kæmpe med angsten. Du har måske også udsat dig selv for ting der har skræmt dig for at “træne” angsten væk – og måske talt rigtig meget om dine tanker og følelser med familie, venner og professionelle.

Nu er det tid til at læne sig tilbage, og gøre meget mindre, end du nogensinde har gjort før. Det er tid til at finde hjem til den du er, inde bag ved alt overtænkningen.

Kurset er inspireret af bogen “Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland. Bogen beskriver hvordan alle mennesker er designet med en indbygget sundhed, der ikke kan gå i stykker.

Derfor skal du nu peges i en ny retning, så du kan få øje på at du altid er ok, inde bag ved alle tankerne og følelserne.

Næste onlinekursus starter den 25/4. 2022 – alle gange fra kl. 18.30-20.00

Datoerne er: 25/4, 2/5, 9/5, 23/5, 30/5 og 13/6.2022 

Pris: Kr. 1.500,- for alle 6 kursusgange

Undervisere: Psykolog Anne Stærk Dickenson og psykoterapeut Belinda Donkin

Tidspunkt: Alle gange fra 18.30-20.00

Sted: Online – du modtager et link til Zoom

Hvis du gerne vil vide mere, så ringer jeg dig op, helt uforpligtende.