De 3 principper - onlinekursus

De 3 principper - onlinekursus

De 3 principper onlinekursus (også kaldet Inside/out) er for dig der har lyst til at se angst, stress, depression, overtænkning, OCD og PTSD i et helt nyt perspektiv.

I løbet af de 6 uger kurset varer, vil du blive præsenteret for en helt ny måde at forstå dine oplevelser på. Du vil forstå hvordan du (uskyldigt) er kommet til at bruge dine tanker og følelser imod dig selv.

De 3 principper er ikke en metode. Der er heller ikke værktøjer du skal øve dig på, strategier du skal huske eller ting du skal undgå. 

Kurset er inspireret af bogen “Dit selvhelbredende sind” af psykolog Mette Louise Holland. Bogen beskriver hvordan alle mennesker er designet med en indbygget sundhed, der altid er intakt. Du skal blot peges i en ny retning, så du kan få øje på det.

Du kan være med, uanset om du bor i Nørre Snede, Rønne, København eller i udlandet – du skal bare have en stabil internetforbindelse.

Alle kursusgangene bliver optaget så du har mulighed for at se dem, lige når det passer dig, eller hvis du er forhindret i at deltage en aften.

Næste kursus starter den 18/8 2021

Alle datoerne er:  18/8, 25/8, 1/9, 8/9, 15/9 & 22/9

Pris: Kr. 1.750,- inkl. moms for alle 6 kursusgange

Du kan læse meget mere – og tilmelde dig – lige her:

Og udfyld dine kontaktoplysninger, så ringer jeg dig op, helt uforpligtende.