Det siger kunderne om metakognitiv gruppeterapi hos Flyt Fokus & HeartTeam

“Jeg har fået så meget mere ro i hovedet og egentlig har jeg bare vildt meget lyst til at lære mere. Det har været så motiverende at lære metakognitive værktøjer – og min stress er stort set forsvundet på de her 6 uger. Det kan jeg næsten ikke forstå. Det har jo plaget mig i mange, mange år”.
Dorthe, 56 år (stress og social angst)

“Jeg har fået styr på mine bekymringer – og ikke omvendt. Der kommer jo stadig ikke konstruktive tanker, men nu ved jeg, at jeg selv bestemmer hvor meget de skal fylde i mig. Det er som om jeg har fået ”fri” inde i hovedet. Før var jeg konstant på overarbejde”.
Lisa, 37 år, (konstante bekymringstanker)

“Et helt nyt mindset, som jeg tror 100 % på, det er hvad jeg tager med mig hjem. Min mand kan slet ikke få armene ned. Jeg har fået en viden, som jeg ved at jeg vil tage med mig i resten af mit liv. De to timer hver gang føles som 30 minutter. Tiden flyver afsted, fordi det er rigtig spændende. Det her forløb ville være perfekt for rigtig mange adoptivfamilier, fordi de har så mange bekymringer. Lige som jeg selv havde, inden jeg startede”.
Maya, 42 år (panikangst)

“Jeg er blevet meget mere glad, energisk og ikke mindst taknemmelig. Det var ikke lige det jeg havde troet jeg ville få ud af det. Og så er det bare så betryggende og rart at vide, at jeg ikke mere er underlagt de åndsvage tanker der dukker op i hovedet. At jeg har et valg – og er toptrænet i at gøre noget andet end jeg plejer. Jeg har været den yngste (16 år) på holdet og det var ikke så fedt da jeg opdagede det. Men det har overhovedet ikke været noget problem. Det har været den fedeste gruppe”.
Therese, 16 år, (præstations- og eksamensangst)

“Meget inspirerende, tydelig og ikke mindst humoristisk undervisning med virkelig mange aha oplevelser. Jeg troede aldrig at jeg skulle lære at meditere, men HeartMath er så nem og har givet mig meget mere ro og glæde. Der har været stor tryghed i gruppen og nogle meget fine rammer. Det allerbedste har dog været den enkelhed der er i metoden – og at det virkelig virker når jeg bruger det jeg har lært i hverdagen. Tak”.
Peter, 39 år (sygdomsangst)

“Det bedste ved det har været, at man ikke skal rode og grave i alt muligt gammelt. Det har jeg lissom’ prøvet – og det får jeg det bestemt ikke bedre af. Nu ved jeg hvad jeg i hvert fald ikke skal gøre, for at få det bedre og det har været stort at opdage, hvor enkelt det egentlig er. Det har også betydet meget for mig, at møde andre der har det som mig. Jeg er ikke alene”.
Marie, 19 år (generaliseret angst og let depression)

“Jeg er blevet så meget bedre til ikke hele tiden at mærke efter og skanne min krop. Bedre til at “hoppe af” og bare lade det være, når de dumme tanker og fysiske fornemmelser melder sig. Det der har hjulpet mig mest er helt klart er alle øvelserne, hvor jeg har lært at få fokus væk fra mig selv og fokusere på alt det andet, der også sker i min verden. Og så har vi grinet rigtig meget. Det havde jeg nok ikke regnet med”.
Lasse, 48 år (stress og sygdomsangst)

“Jeg elsker alle øvelserne og det konkrete billedsprog i bruger. Og så er i virkelig gode sammen og supplerer hinanden godt. Jeg er faktisk næsten helt holdt op med at kæmpe imod mig selv for at holde tankerne væk. Det er en kæmpe lettelse ikke at skulle slås hele tiden, men at opdage, at jeg bliver bedre og bedre for hver dag, til bare at lade tingene være. Jeg har allerede anbefalet kurset til alle jeg møder, for de fleste mennesker tænker alt for meget”.
Oline, 28 år (præstations- og sygdomsangst)

“I er så dejlige, hyggelige, kompetente og inspirerende. Der har været så meget humor og en afslappet stemning, selv om vi alle sammen havde det virkelig svært da vi startede. Kombinationen af øvelser, eksempler og alle metaforerne har virket virkelig godt på mig. Det er også dejligt at mærke, at man ikke er den eneste i verden der kæmper med angst. Jeg har fået så meget mere mod og energi på livet”.
Anne Grethe, 52 år (panikangst og massive bekymringstanker)

 

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.