Det siger kunderne om metakognitiv gruppeterapi hos Flyt Fokus & HeartTeam

“Jeg har fået så meget mere ro i hovedet og egentlig har jeg bare vildt meget lyst til at lære mere. Det har været så motiverende at lære metakognitive værktøjer – og min stress er stort set forsvundet på de her 6 uger. Det kan jeg næsten ikke forstå. Det har jo plaget mig i mange, mange år”.
Dorthe, 56 år (stress og social angst)

“Jeg har fået styr på mine bekymringer – og ikke omvendt. Der kommer jo stadig ikke konstruktive tanker, men nu ved jeg, at jeg selv bestemmer hvor meget de skal fylde i mig. Det er som om jeg har fået ”fri” inde i hovedet. Før var jeg konstant på overarbejde”.
Lisa, 37 år, (konstante bekymringstanker”.

“Et helt nyt mindset, som jeg tror 100 % på, det er hvad jeg tager med mig hjem. Min mand kan slet ikke få armene ned. Jeg har fået en viden, som jeg ved at jeg vil tage med mig i resten af mit liv. De to timer hver gang føles som 30 minutter. Tiden flyver afsted, fordi det er rigtig spændende. Det her forløb ville være perfekt for rigtig mange adoptivfamilier, fordi de har så mange bekymringer. Lige som jeg selv havde, inden jeg startede”.
Maya, 42 år (panikangst)

“Jeg er blevet meget mere glad, energisk og ikke mindst taknemmelig. Det var ikke lige det jeg havde troet jeg ville få ud af det. Og så er det bare så betryggende og rart at vide, at jeg ikke mere er underlagt de åndsvage tanker der dukker op i hovedet. At jeg har et valg – og er toptrænet i at gøre noget andet end jeg plejer. Jeg har været den yngste (16 år) på holdet og det var ikke så fedt da jeg opdagede det. Men det har overhovedet ikke været noget problem. Det har været den fedeste gruppe”.
Therese, 16 år, (præstations- og eksamensangst)

“Meget inspirerende, tydelig og ikke mindst humoristisk undervisning med virkelig mange aha oplevelser. Jeg troede aldrig at jeg skulle lære at meditere, men HeartMath er så nem og har givet mig meget mere ro og glæde. Der har været stor tryghed i gruppen og nogle meget fine rammer. Det allerbedste har dog været den enkelhed der er i metoden – og at det virkelig virker når jeg bruger det jeg har lært i hverdagen. Tak”.
Peter, 39 år (depression og socialangst)

 

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.