OBS! Det er Belinda Donkin der står for al behandling og undervisning. HeartTeam er blot klinikkens navn.

Sig farvel til stress – og få dit liv tilbage med metakognitiv coaching

– Kender du det? Du har pandehår i nakken, dine tanker er kaotiske og du er begyndt at få symptomer fra kroppen. Der er mindre og mindre overskud,  lyst og tid til alt det sjove – og dig selv. Du bider måske også lidt af dine omgivelser og der er ikke megen humor tilbage på kontoen. Du kan ikke nyde hverdagen, du er glemsom, fraværende, kortluntet – og du er begyndt at spekulere på, om der er noget galt med din hjerne. Og hvad nu hvis det aldrig bliver bedre?

Hvis du kan genkende dig selv, bare lidt, så kunne det være tegn på at dit nervesystem er overbelastet – og at du muligvis har stress i større eller mindre grad. Så er det nu du skal læse videre.

Behandlingsgaranti

Jeg arbejder med en kombination af metakognitiv coaching  og HeartMath. Mere end 8 ud af 10 kan mærke en positiv ændring på deres stress-symptomer, allerede efter første session. Det giver håb. For er der noget man er bange for når man har stress, så er det at det aldrig går væk – og at livet for altid vil føles kaotisk og lidt skræmmende.

Behandlingen er så effektiv, at mærker du ikke en effekt, allerede efter første behandling, får du dine penge tilbage!

Først skal nervesystemet bringes mere i ro  

HeartMath sigter målrettet mod at få løst op for det fastlåste nervesystem. Glem alt om alternativ behandling. HeartMath er en moderne, vestlig og videnskabelig testet metode mod stress, angst og depression, der kun tager 10 minutter. Du sidder helt almindeligt i en stol – øvelsen kan udføres hvor som helst og når som helst – og skal også trænes hjemme.

Allerede efter første session vil du mærke tydelige tegn på bedring. Det er med til at give håb. De stressende tanker og følelser, der før stod i kø, vil være trådt mere i baggrunden. Åndedrættet er roligere – og de fysiske symptomer fra kroppen er mindsket.

 

Metakognitiv coaching

Den metakognitiv coaching gør dig mere bevidst om hvor meget tid og opmærksomhed du har givet de tanker og følelser, der tidligere har styret dit liv i en uheldig retning. Bekymringer, grublerier og negative tanker er almindelige hos alle mennesker. Dem har vi alle. Det er først når vi begynder at bruge for meget tid og opmærksomhed – og beskæftige os for meget med dem, at de bliver et problem. I terapien lærer du, ved hjælp af metakognitive værktøjer, at blive direktør i eget hoved igen. At lade bekymringerne, grublerierne og de negative tanker være, uden at give dem nær så meget tid og opmærksomhed. Med andre ord: Du lærer at “lade lortet være”.

 

Metakognitiv coaching er virkelig effektiv, og giver hurtigt resultater i form af mere ro, klarere tanker og mere energi. Omfattende studier fra England og Norge viser, at 8 ud af 10 klienter kommer af med alle deres symptomer, efter bare 4 til 6 sessioner. Selv små ændringer i måden at tænke på og måden at opleve livet på, kan give meget store ændringer ift. livsglæde, mening og følelsen af at høre til i verden.

Din indsats

Behandlingen virker kun, hvis du er indstillet på at øve dig hjemme, imellem samtalerne. Det betyder, at du skal afsætte 2 x 10 minutter til træning af HeartMath daglig og være villig til at integrere små ændringer i din hverdag. Men bare rolig – du bliver hurtigt afhængig og vil ikke undvære det. Og du vil hurtigt vil få det bedre.

Priser

En session varer 1 time og koster kr. 1.100,-
Indledende session er dog altid på 1,5 time og koster det samme.

For virksomheder er prisen kr. 1.100,- plus moms pr. time.

De fleste klienter har brug for et sted mellem 4 og 6 sessioner.

Tidsbestilling

Du kan bestille tid lige her: Book tid

Der er mulighed for behandling i Gentofte – eller på Skype hvis du foretrækker det.

Kontaktknap, ny

 

 

 

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.