OBS! HeartTeam er et firma med én medarbejder, Belinda Donkin. Det er mig der står for al behandling.

Parterapi med PREP – få pustet liv i kærligheden igen

Trænger I til at få pustet liv i kærligheden igen, med en utraditionel form for parterapi, kaldet PREP? Er der gået “hamsterhjul” i parforholdet og lever I to mere eller mindre parallelle liv. Med børnene, hunden eller katten som eneste fællenævner? Blomstrer ensomhedsfølelsen, når i om aftenen sidder i hver sit sofahjørne, med øjnene klistret til iPad’en eller mobilen? Ved I dybest set ikke, hvad I skal sige til hinanden? Går i på æggeskaller med tape for munden, for ikke at puste til ilden – og få startet en konflikt?

Så er det tid til at få flyttet spotlight fra frustrationerne og skuffelserne fra fortiden og nutiden, så det ikke mere får lov til at fylde hele forruden. Krudtet og energien skal bruges på hvordan man får skabt sig en bedre og lysere fremtid – sammen!

PREP terapi for par, kontaktknap

PREP terapi for par

Glem alt om traditionel terapi, hvor hovedfokus ligger på fortiden, smerten og alt det svære. Hos mig har parterapien mere karakter af et undervisningsforløb eller et kursus, hvor I lærer hvordan I kommunikerer ved hjælp af PREP metoden – også når det er rigtig svært.

Parterapi er et  boost til det samarbejde der foregår imellem to personer, der har valgt at bo og leve på samme matrikel. Det parforhold som alle taler om, men som kan være så svært at håndtere.

Alle de par som får det til at virke år efter år – hvad er det de kan?

Parterapien hos er baseret på PREP teknikkerne, som bl.a. er funderet i studier og videnskabelige undersøgelser fra Denver University. Her har man igennem mange år studeret par, som år efter år får parforholdet til at virke. Det er par som forstår kunsten at holde kommunikationen på sporet og finde tilbage til hinanden, efter selv voldsomme konflikter. Ud fra dette har man udviklet et helt koncept og en metode, der giver alle os andre mulighed for at lære den samme kunst.

Siden PREP samlivskurserne blev lanceret i Norge, hvor man i mange kommuner tilbyder det gratis til alle nybagte familier, har over 30.000 mennesker deltaget på kurserne. Studier viser, at par som har taget et PREP samlivkursus har op til 50% større sandsynlighed for at forblive i parforholdet – og være tilfreds med det, end par som ikke har fået denne viden og træning.

PREP metoden (prevention and relationship enhancement program) er taget til Danmark af Center for Familieudvikling, hvor jeg er uddannet.

Hvordan?

Samtalerne fokuserer  på de ting vi siger og gør der virker og forebygger glæden, intimiteten og samhørigheden i forholdet. Overskriften for samtalerne handler om kommunikation, men andre emner er værdier, både egne og fælles, mål – både på den korte og den lange bane, konflikt, livssyn, glæde, sex, kærlighedssprog, børneopdragelse, økonomi,  mm.

Alle vores samtaler tager udgangspunkt i metoder der virker, som gør det muligt at få ny form for kommunikation, forståelse og konfliktløsning i parforholdet. I vil lære at se jeres forskelligheder som lærerige i stedet for en kilde til konflikt. Parterapi bliver på den måde et forløb, hvor I vil få tilbudt et nyt syn på kærligheden og ikke mindst på hinanden. Hvordan får man givet mere fokus og energi til det der er – og får øje på det – og mindre til hvad man savner, ikke har og ønsker sig engang ude i fremtiden.

Parterapi kan være en stor gave – ikke mindst til jeres børn. Uanset om I vælger blive sammen på den lange bane efter terapien, så vil kvaliteten af det der er  imellem jer være den næring og energi jeres børn skal vokse op i. For mange kan parterapien blive startskuddet til et forhold der udvilker sig til nye højder.

I kan læse om hvad andre der har været i terapi hos mig skriver her:

Det får I ud af parterapi

  • En ny metode til snakke bedre sammen og lytte til hinanden – også når bølgerne går højt
  • At håndtere skænderier, lukkethed og besværlige følelser – på den konstruktive måde
  • At arbejde sammen som et team – ikke som modstandere der er på hver sit hold
  • At betragte jeres forskelligheder som en gave I begge kan lære af – hvis I vil  
  • At få kanaliseret mere energi ind i forholdet end ud af det – og få lukket “bagdørene”
  • At give plads og prioritere det, der giver glæde, sjov og mening – også for jeres børn
  • At være kærester på ny – og få bygget et nyt og holdbart fundament
  • Eller – at gå fra hinanden på en civiliseret og ordentlig måde (hvor jeres børns behov er i fokus)

Priser:  

En session varer 1,5 time og koster kr. 1.600,- inkl. moms
De fleste par har brug for et sted mellem 3 og 7 sessioner.

Tidsbestilling:

I kan kontakte mig her, for at bestille tid: HeartTeam

Der er mulighed for behandling i Gentofte – eller på Skype, hvis I bor i andre dele af landet eller i udlandet.

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.