Parterapi

Trænger I til at få pustet liv i kærligheden igen? Er der gået “hamsterhjul” i parforholdet og lever I to mere eller mindre parallelle liv. Med børnene eller hunden som eneste fællenævner? Blomstrer ensomhedsfølelsen, når i om aftenen sidder i hver sit sofahjørne, med øjnene klistret til iPad’en eller mobilen? Ved I dybest set ikke ved hvad I skal sige til hinanden?

Så er det tid til at få flyttet spotlight fra frustrationerne og skuffelserne fra fortiden og nutiden, så det ikke mere får lov til at fylde hele forruden. Krudtet og energien skal bruges på hvordan man får skabt sig en bedre og lysere fremtid – sammen!

Parterapi er et  boost til det samarbejde der foregår imellem to personer der har valgt at bo og leve på samme matrikel. Det parforhold som alle taler om, men som kan være så svært at håndtere.

Couple arguing, girl (12-13 years) covering eyes with hands, waist up

Parterapien hos er baseret på PREP teknikker der virker – og som bl.a. er funderet i studier og videnskabelige undersøgelser fra Denver University.

Alle de par som får det til at virke år efter år – hvad er det de kan, og som vi andre gerne vil lære?

Metoden, der kaldes PREP (prevention and relationship enhancement program) er taget til Danmark af Center for Familieudvikling, hvor jeg bl.a. er uddannet.

Hvordan?

Samtalerne fokuserer  på de ting vi siger og gør der virker og forebygger glæden, intimiteten og samhørigheden i forholdet. Overskriften for samtalerne handler om kommunikation, men andre emner er værdier, både egne og fælles, mål – både på den korte og den lange bane, konflikt, livssyn, glæde, sex, kærlighedssprog, børneopdragelse, økonomi,  mm.

Alle vores samtaler tager udgangspunkt i metoder der virker, som gør det muligt at få ny form for kommunikation, forståelse og konfliktløsning i parforholdet. I vil lære at se jeres forskelligheder som lærerige i stedet for en kilde til konflikt. Parterapi bliver på den måde et forløb, hvor I vil få tilbudt et nyt syn på kærligheden og ikke mindst på hinanden. Hvordan får man givet mere fokus og energi til det der er – og får øje på det – og mindre til hvad man savner, ikke har og ønsker sig engang ude i fremtiden.

Parterapi kan være en stor gave – ikke mindst til jeres børn. Uanset om I vælger blive sammen på den lange bane efter terapien, så vil kvaliteten af det der er  imellem jer være den næring og energi jeres børn skal vokse op i. For mange kan parterapien blive startskuddet til et forhold der udvilker sig til nye højder.

I kan læse om hvad andre der har været i terapi hos mig skriver her:

Det får I ud af parterapi

  • En ny metode til snakke bedre sammen og lytte til hinanden – også når bølgerne går højt
  • At håndtere skænderier, lukkethed og besværlige følelser – på den konstruktive måde
  • At arbejde sammen som et team – ikke som modstandere der er på hver sit hold
  • At betragte jeres forskelligheder som en gave I begge kan lære af – hvis I vil
  • At få kanaliseret mere energi ind i forholdet end ud af det – og få lukket “bagdørene”
  • At give plads og prioritere det, der giver glæde, sjov og mening – også for jeres børn
  • At være kærester på ny – og få bygget et nyt og holdbart fundament
  • Eller – at gå fra hinanden på en civiliseret og ordentlig måde (hvor jeres børns behov er i fokus)

Priser:

En session varer 1,5 time og koster kr. 1.600,- inkl. moms
De fleste par har brug for et sted mellem 3 og 7 sessioner.

Tidsbestilling:

I kan kontakte mig her, for at bestille tid: HeartTeam

Der er mulighed for behandling i København – eller på Skype, hvis I bor i andre dele af landet eller i udlandet. Første behandling er dog altid i København.

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.