Meditation for begyndere

Endnu er der intet der overgår meditation, når vi taler redskaber der dæmmer op for hverdagens stress og jag. HeartMath meditation med en Inner Balance Sensor, hjælper dig med at komme ned i gear, blive mere klar – og giver dig overblik og ro.  Du vil også hurtigt opleve, at du blive mere venlig, kærlig og glad i forhold til dine relationer.

Meditation for begyndere

Meditation for begyndere

HeartMath er en virkelig nem, helt enkel og praktisk meditationsmetode som alle kan lære. Du bliver hurtigt afhængig, på den rigtig gode måde, af lige præcis denne meditationform. Der går ikke mange dage før du begynder at mærke en forskel i alt hvad du foretager dig. Det gælder, hvad enten du befinder dig i soveværelset, i Netto, til forældremødet eller på direktionsgangen.

Du bliver hurtigt dygtigere. Inden længe vil du kunne praktisere din teknik, uanset om du sidder i S-toget, er på rejse, putter børn eller bare har fem minutter inden et vigtigt møde.

At lære at meditere handler ikke om at sidde i halvmørke i lotusstilling med en røgelsespind i øret i timevis, eller om hvor “god” du er til det. Det handler om at blive god til at leve livet, at bide livet i låret – og at få det bedste ud af det der er vigtigt for dig.

HeartMath meditation er for dig der:

Tror at du har for travlt til at meditere

Tror at du er den eneste i verden der ikke kan lære at meditere

Har prøvet alt fra fx Mindfulness over TM (Transendental Meditation) til Zen meditation – men aldrig har fået en regelmæssig praksis

Er nysgerrig på meditation, men egentlig aner du ikke hvad det er

Er sikker på at det er svært – og at man mindst skal meditere en time om dagen

 

Lige nu kan du få to timers ene-undervisning, samt en Inner Balance Sensor, for kr. 2.400,- inkl. moms

Book en tid her: Ja tak, jeg vil gerne lære at meditere med en Inner Balance Sensor

 

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.